вторник, 30 января 2018 г.

HEMLÅN

http://home-loans.io/
Bostadslån - AR Ett erfaret team, as arbetar i fastigheter i mer mottagare än tio år, and särskilt Med Lån på Fastigheter för meren mottagare än 4 år (licens Nämnden för mikro Verksamhet GENOM Ryssland Finansministeriet 2013) and Inom IT-Områdes jag över 5 år bestämde sig FÖR att skapa en plattform HEMLÅN.
Idag varje person som 18 år Eller Äldre Kommer ATT kunna KOPA Sina Egna hem, Med Bara en smartphone OCH Mobila applikations bostadslån.
Boxar Inget överraskande i ATT finansinstituten kontrollerar låntagarens tillförlitlighet Noga innan de Lånar Pengar. Håla finansiella företagsgruppen Skall utföra Ett brett utbud AV Behandlingar, såsom Kreditbedömning, security Tillsyn and Kontroll AV betalningsanmärkningar i Office (as integre ÄR gratis) för attR bedöma and besluta about Bankens kreditkommitté.
FÖRDELAR
 * Bostadslån FÖR cryptologists gemenskapen: SKAPA en Krypto  
* bostadslån Verksamhet: ATT attrahera och Nya är återkommande gamla Kunder  
* Bostadslån FÖR människor: Möjlighet ATT KOPA Egendom, Utan ATT tillgripa traditionella Methods, såsom banker  
* Bostadslån lokala partners: global skala Verksamhet.
För ATT SKAPA bostadslån-Plattformen OCH Utveckla verksamheten på global Nivå beslutade Vårt lag ATT genomföra en ICO. Framgångsrik ICO enables us to quickly create products and services and will also promote development on the international market.
Erbjudande TOKENS
* Det første Steget i projektet ÄR HLCoin token till ICO, SOM inleds DEN 29 november OCHj avslutas DEN 29 December (en bonus HLCoin = 0,5 $ + 50%)  
* Den Andra Fasen AV projektet crowdsale (1 HLCoin = $ 1 + 3 bonus)  
* Fokus HLCoin Kommer Att vara Ett antal begränsat 150.000.000 polletter OCHj Kommer att-säljas To Ett pris snabbt. Initialt pris: tokenpriset ÄR fastställt till en dollar - en HLC-token.
Av polletter Fördelningen:
 Founders - 8%  
rådgivare - 4%  
Bounty - 3%  
Investerare - 85%  
bonus første plats jag AV-håla initiala placeringen polletter (tokens ytterligare tills KOPA):  
PRE-ICO - bonus + 1- 50% 3 Dagar - + bonus 3-9 Dagar 25% - + 20% bonus 9-18 Dagar - bonus + 10% 18-31 Dagar - en bonus + 5%
LÄNDERNA, OM DET ÄR KOMPLEXT FÖR ATT HÅLLAS
  1. Bulgarien  
     Fast ränta: 11%  
     Ränta: upp till 70%  
     Kreditperiod: upp till 25 år.
  2. Tjeckien. 
     Snabba skattesatser: 5%. 
     Kreditränta: upp till 60%. 
     Lånets löptid: upp till 35 år.
  3. Schweiz  
     Snabbpris: 4,5%. 
     Upr till 50%. 
     Lånetid: upp till 10 år.
  4. Australien  
     Snabbpris: 3.5%. 
     Kreditränta: upp till 60%. 
     Kreditperiod: upp till 25 år.
  5. Storbritannien Snabbpris  
     : 2-4,5%. 
     Upr till 70%. 
     Lånets löptid: från 5 år.
Minsta beloppet FÖR Ett Lan Jag Dimmig Albion ÄR 100,000 pund, Brittiska banken föredrar integre attR överväga ansökningar in Mindre mottagare än en miljon pund. Sådana lån till finansinstitut är helt enkelt olönsamma. Närs Det Galler låntagaren ÄR situationen integre SÅ bh, eftersom Chansen attR fa sv inteckning För EN ekonomiklasslägenhet ÄR Mycket lagre en OM pengarna var nödvändiga Nämnden för attR finansiera sv elitanläggning. Officiellt kan-ryssarna fa sv inteckning Med sv RÄNTA på 2 till 4,5% per år and Ett låneavtal - i fem år med Möjlighet till ytterligare Förlängning på reviderade Villkor.
LÄNDER SOM INTE ÄR MÖJLIGT ATT MOTTAGA FÖRSÄLJNING
  1. Thailand  
     Mycket OFTA Asiatiska delstater, Inklusive Thailand (SOM ÄR Populart Hos Investerare och Downshifters) GER Lån ENDAST till lokala invånare. Det innebär ATT FÖR ATT fa Ett inteckning Måste låntagaren i förväg fa uppehållstillstånd Eller till and Med Ett medborgarskap i landet.
  2. Nederländerna  
     Ett krav för godkännande av ett lån i Nederländerna är behovet av att generera inkomster i EU-länderna. Om sökanden har ett visst privilegium har han en chans, annars måste han bara förlita sig på sina egna resurser.
  3. Norge  
     norge ÄR Inte Det absolut populäraste landet FÖR ATT fa en utlänningar inteckning, män Om en Sådan önskan fortfarande uppstår Måste låntagaren bevisa ATT inkomsten tjänat Har på EU: s Territorium.
  4. Italien  
     I Italien är situationen med hypotekslån ännu mer komplicerat. Det ÄR Inte Bara nödvändigt ATT Öppna Ett Konto Hos en lokal bank i förväg and Aktivt använda den, män available ATT ha fastigheter på halvön Apenninerna Eller jag euroområdet. Some Italian banks only grant loans to citizens with a valid residence permit.
  5. Japan  
     från boxar FLERA bankir specialiserat SOM på sig är utlåning tills jag utlänningar Japan and I de flesta fall KRAV fattar sina sv Eller permanent bostad ENS medborgarskap FÖR ATT i landet fa Ett inteckning.
Vår lösning
A. Upprätta en Internationell kreditplattform Med Hjälp AV öppen källkod-Resurser baserad på block kedjeteknik.
B. Tillhandahålla privat investerare tillgång till stora mängder data.
C. Minst 500 000 och högst 50 miljoner US-dollar.
Mer detaljerad information om projektet hittar du här:
Webbplats: http://home-loans.io/ av Ann Ämne: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2479111.0 Facebook: https://www.facebook.com/HLCoin/ Twitter: https: // twitter.com/HomeLoansCoin/ White Paper: http://home-loans.io/White_Paper_ENG.pdf

Комментариев нет:

Отправить комментарий