суббота, 10 февраля 2018 г.

BITCOMO

https://ico.bitcomo.com/
Bitcomo är ett decentraliserat nätverk av affiliate-marknadsföring. Det nya paradigmet SOM tillhandahålls AV blockchain-teknik ÄR idealiskt FÖR onlineannonsering, eftersom Det GÖR boxar möjligt för Företag ATT Bättre Analysera uppgifter SOM samlats i from nätverksanvändare. This GÖR Det möjligt FÖR DEM ATT noggrant Rikta publiken i Stor skala till Ett Mycket lagre pris mottagare än traditionella marknadsföringsverktyg.
Bitcomo ÄR utformat FÖR ATT hjälpa Företag ATT Minska Sina reklamkostnader OCH Öka deras inverkan. Vi vet Inte Bara Hur man Använder blockchain-tekniken i syndar Helhet, män vi Har utvecklat en Infrastruktur SOM GÖR processen SÅ smidig SOM möjligt FÖR Företagen. Vi kom fram tills attR håla finaste finansieringsmodellen Nämnden för attR SKAPA Ett Bitcomo-Networks ÄR Ett multispelarspel jag bilda AV-ICO.
Blockchain-teknik med intelligenta kontrakt ger den perfekta lösningen för CPA-modelleringsapplikationer.
Målgruppen är en av fördelarna med att annonsera CPA. Faktiska klick på målgrupper - stor potential för försäljning.
Bitcomo använder CPA-nätverksmodellen i sitt nätverk, väljer utgivare som matchar annonsörens produkter och tjänster.
CPA-Nätverket
Den är skyddad från trafikförluster och hacking från ill-wishers. Utesluter bedrägeri från annonsörer och webbansvariga. Det finns inget behov av att behålla en stor personal av chefen. Betalningar till webbansvariga görs automatiskt. Fungerar på en säker distribuerad plattform
Decentraliserat nätverk ansluter annonsörer och affiliates genom caching och registrerar klick, riktlinjer och grundläggande statistiska uppgifter med hjälp av ett privat alternativ TraceChain BlockChain. TraceChain är en avancerad version av BlockChain-konceptet med en hastighet på upp till 500 000 QPS. Alla användare kan ladda ner och byta transaktioner mellan annonsörer och affiliates.
Hur Bitcomo använder DAO-tekniken
Bitcomo inkapslar Två Innovativa begrepp: Å ENA säkerhetskod ÄR Det Ett Networks Nämnden för ICO-projekt and pre-ICO, as erbjuder FASTA prisbetalningar Nämnden för specifika användaråtgärder Med avseende på DEN annonserade produkten (produkt, registrering, insättning). Å Andra Sidan ÄR Det Ett Networks as tillåter Utgivare attR Annonsera Någonting from var as Helst jag Världen i enlighet MED deras målgrupps KRAV and Preferenser och ARTEN AV deras trafik.
Bitcomo följer Inte den traditionella centraliserade affärsmodellen, SOM VI Tror ÄR föråldrad OCH ineffektiv. Vårt partners nätverk är en decentraliserad autonom organisation (DAO). DETTA ÄR Ett fundamentalt nytt tillvägagångssätt baserat på blockeringsteknik, SOM berövar en normal kraftstruktur OCH Ett styrsystem. Bitcomo ÄR en självförsörjande grupp AV Annonsörer and förläggare Där användarna Kan Interagera and bedriva sin Verksamhet Utan ATT centraliserade krafter deltar. Jag stället för styrelsen, presidenter och vice ordförande, har Bitcomo tokens innehavare.
DAO-tekniken is focused on smart contracts and values, not on people and roles. Tack vare detta ökar flexibiliteten och flexibiliteten hos plattformen betydligt vilket bidrar till innovation.
Modell för att släppa tokens
  • Exempel på användning av en token  
    After ICO, BM markers will serve as the base currency for publishers and advertisers on the network. This Kommer ATT förenkla betalningen Mycket, eftersom markörer Kan Kopas Med Vilken Valuta SOM Helst, Inklusive Amerikanska dollar, Ryska Rubel, Bitcoin and Andra. Parterna SOM ÄR associerade Med Det intellektuella avtalet Kan lokaliseras var SOM Helst i Världen, Vilket kringgår problemen i Samband Med användningen AV traditionella betalningsmetoder, Inklusive Juridiska and redovisade kostnader.
  • Teknik och-token DESS relevans  
    Den största fördelen använda Ethereum ATT SOM för en basenhet Bitcomo möjligheten ÄR ATT en registrera Transaktion Med alla SOM tillgångar Använder intellektuell kontraktsteknik. Jag Samarbete Med Vara partners Bygger vi Vår Egen Ethereum-gaffel and skapar därmed en säkrare modell AV Vår interna plattform FÖR Snabb utbyte OCH markörmarkören BM. Det GÖR Det möjligt FÖR oss ATT SKAPA EN ny and stabil plattform SOM drivs AV BM polletter, SOM Kommer ATT Fungera SOM en digital Marknad i tiden EFTER ICO. This tillvägagångssätt GER available maximal Säkerhet, eftersom token-kontoinnehavare Inte Kan Hackås AV virusattacker Eller nätfiske.
Pre-ICO
Den här funktionen skapas på ICO-plattformens interna sida på plattforms tokens och presenteras i form av en öppen omröstning.
För att bygga en modell av Dao ledde laget till decentralisering och förvaltning av företaget.
Vi GÖR varningar FÖR ägare and symboliska Investerare Om Början AV öppet omröstning FÖR ATT Göra Stora Beslut i organisationens Ledning and eventuella tvistiga situationer.
Röstmodellen implementeras available in grundval AV MetaHash-kedjans Operatör and Vår huvudprojektpartner Om principen Om bekräftelse AV tokenhållaren I Tre Enkla Steg:
  • Röstning är en transaktion för att kontrollera användaren i en mängd av 0,0001 BM-token
  • Ta rösten
  • Tokens returnerar med röstning på plånboken
Pre-ICO
 Crowdsale startar från och med 28 oktober och går till 1 december. A special term is a 5% increase in the price of one token every 5th day.
ICO
 Crowdsale börjar den 16 januari och går till 16 februari, och en speciell term är en 5% ökning av priset på en token var 5: e dagen.
Regler för ICO
  • Investeringar som kommer från krypteringsutbyte kommer inte att accepteras
  • Individer kan använda Bitcoin, Ethereum eller andra krypteringsvalutor för att köpa tokens i markörsbutiken
  • Investeringar tas strikt under perioden av crowdsale
Token Bitcomo
Vi löste hastighetsproblemet i BlockChain! I framtiden kommer internetmarknadsföring att ligga i ekosystemet, där alla transaktioner kommer att utföras med hjälp av tokens. Det finns en "BM" token i Bitcomo strukturen.
DETTA ÄR Utility token, and Det används FÖR ATT betala potentiella Kunder till annonsören OCH SOM Betalning till affiliates. Bitcom-nätverket är inte programmerat för att acceptera någon annan valuta. BM märken kommer också att listas på alla populära utbyten.
Intern butik av vår token. Ägarna till Bitcoin, Eterium and Andra kryptokonverteringar Kommer attR kunna använda Bitcomo-tjänster GENOM Automatisk omvandling AV Populara kryptokonverteringar to BM GENOM sv AV partnerskapsutbytena på När as Helst Inom tokenbutiken in Vår plattform.
Mer information om projektet på länkarna:
Officiell hemsida: https://ico.bitcomo.com/

Комментариев нет:

Отправить комментарий